Profilom 2018. január 21. Vasárnap - Ágnes

Napi grillreceptünk: Csirkelizotti


Nem félsz a kihívásoktól és a honyhában is megállod a helyed? Akkor egy látványos, de nem túl egyszerű recepttel kedveskedünk neked, aminek elkészítésével bármilyen alkalmommal tündökölhetsz.

Egész csirke bőrét finoman lefejtem, mellét, combját filézem, a filét klopfolom, mellehúsával együtt 6%-os sóoldatban 12 órára hűtőbe teszem. 

A pácolás befejeztével a bőrt kiterítem, befedem a klopfolt combfilével, mellehúsát durván őrölt, illatos malajziai Sarawak borssal meghintem, ráhelyezem a combfilére, majd bőrével az egészet, hengert formálva begöngyölöm. Spárgával rögzítem.

A további instrukciókért kattints ide.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook