Profilom 2017. június 28. Szerda - Levente, Irén

Napi grillreceptünk: Curry-s csirkesaláta


A curry-s csirkesaláta tökéletes előétel, komplex ízeivel azt is leveszi a lábáról, aki nem rajong az indiai konyháért. A gyümölcsös salátába a gyömbér és a lime csempész frissességet, a curry por fűszerességet és a pirított mandula roppanósságot. Verhetetlen kombináció!

Grillplaza.hu - Broil King grillek és grillkiegészítők áruháza

Grillezd meg a csirkemelleket közepes hőfokon. Hat percet szánj oldalanként, majd tedd félre kihűlni.

Mikor kihűlt vágd fel falatnyi darabokra a melleket.

Az öntethez keverd össze a majonézt a gyömbérrel, a curry porral, a mézzel és a lime levével.

Öntsd rá a szószt a csirkére és helyezd a húst a megtisztított, összetépkedett római salátával kirakott tálra.

Dobd mellé a gyümölcsöket, a szőlőt, majd szórd meg végül a salátát a pirított mandulával.

A hozzávalók listáját itt találod.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook