Profilom 2017. október 23. Hétfő - Köztársaság kikiált., Gyöngyi

Napi grillreceptünk: Fetával töltött grillezett csirkecomb


Pármai sonkát, vörös pestót és bazsalikomos fetát is tartalmaz az alábbi recept, ezért ha nem szereted a komplex, izgalmas, olaszos ízeket, akkor ne is olvass tovább. Ha itt maradtál, akkor egy bonyolultnak tűnő, de meglepően hamar tálalható fogással szolgálunk.

A Pármai sonka szeleteket alufóliára terítjük, majd a csirkecomb filét ráhelyezzük.

A bazsalikom leveleket apróra vágjuk és a fetasajttal összekeverjük és a kiterített csirkecomb filé közepére helyezzük.

Ezután a sajt mellé tesszük a saláta leveleket és az alufóliában, gondosan felgöngyöljük a húst!

Folytatásért kattints ide.

Séf a Rácson - A Döntő! Élő grillverseny és grillshow május 7-én, a MAXCity Design+ Kiállítás és Vásáron.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook