Profilom 2017. június 28. Szerda - Levente, Irén

Napi grillreceptünk: Füstölt baconös halkeban


A baconbe csomagolt halfalatokból összeállított nyársak még azok kedvét is meghozzák a tenger gyümölcseihez, akik az évi egy halászlén túl nem gondolkodnak vizi fogásokban. Ízletes és végletekig egyszerű recept, mindössze 4 hozzávalóból.

Grillplaza.hu - Broil King grillek és grillkiegészítők áruháza

A legmagasabb hőfokra melegítsd elő a grillt.

A citromlét keverd el a paprikával, majd forgasd bele a falatnyi darabokra vágott halfilét.

A baconszeleteket vágd félbe, és tekerd körbe velük a halfalatokat.

Fogpiszkálóval vagy nyársra húzva rögzítsd a bacont a halon.

A grill hőmérsékletét vedd lejjebb közepesre. Ha lehűlt kicsit, felteheted rá a nyársakat.

A recept folytatását, itt olvashatod. 


Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook