Profilom 2017. október 17. Kedd - Hedvig

Napi grillreceptünk: Füstölt csirkés taco


Könnyed és zöldségekkel szabadon gazdagítható fogás, amely gyors vacsorának tökéletesen beválik. A készen kapható taco burkokat lecserélheted a már szinte mindenhol beszerezhető és sokáig eltartható tortillára, hogy bármikor elővehesd ezt az ételt a tartsolyodból.

A csirkecombok húsát szedd le a csontról, tépkedd kisebb darabokra, és jó alaposan forgasd meg őket a barbecue szószban.

A hús mellé készíts ananász salsát. Ehhez az ananászt vágd kisebb darabokra, majd keverd össze a magtalanított, aprított chilivel, a lime levével, a mézzel és a finomra vágott koriander zölddel és a snidlinggel.

Ha ez megvan, hagyd pihenni szobahőmérsékleten legalább egy órát, hogy az ízek összeérhessenek.

A folytatást itt találod.


Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook