Profilom 2018. január 20. Szombat - Fábián, Sebestyén

Napi grillreceptünk: Füstölt fasírt


A grillezéshez nem kellenek különleges alapanyagok vagy soha ki nem próbált egzotikus receptek. A család kedvencei is éppúgy elkészíthetőek grillen, a végeredmény garantáltan eltér majd a sütőben sült változattól: az ízek karakteresebbé válnak.

Készítsd elő a grill a füstöléshez. A hőfokot állítsd be 130-150°C közé, a füstölőfát pedig áztasd be 30 percre.
Egy lábasban melegítsd meg az olajat, majd az előre felvágott zöldségeket, add hozzá a provence-i fűszerkeveréket és a worchesterhire szószt és főzd 10 percig őket. (Vagy amíg megpuhulnak.)

A recept többi részének elolvasásához kattints ide.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook