Profilom 2017. június 28. Szerda - Levente, Irén

Napi grillreceptünk: Füstölt pisztrángkrém tormával


Előételnek és partifalatoknak is jó feltét a füstölt hallal és tormával készített szendvicskrém, mely kevés hozzávalóból pár perc alatt összekeverhető. A füstölt pisztráng házilag készítve a legfinomabb, de tervezhetőbb a fogás, ha készen veszed a halat a krémhez.

A kisebb részekre szedett füstölt halat keverd össze a krémsajttal, a majonézzel és a tormával.

A hagymát, a zellert és petrezselymet egy aprítóban vágd apróra, majd add ezt is a halas keverékhez.

Egy fakanállal keverd össze a halas masszát, de ne túl hevesen. A cél, hogy a hal ne törjön össze teljesen, maradjon felismerhető a krémben.

A folytatáshoz kattints ide.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook