Profilom 2017. november 19. Vasárnap - Erzsébet

Napi grillreceptünk: Grillezett kukoricasaláta


A húvéti zsírosabb étkezést most könyedebb salátákkal váltjuk fel, hogy a gyomornak is legyen ideje megpihenni. A majonézes kukoricaseláta helyett ezért egy grillezett, egyéb zöldségekben is bővelkedő köretet ajánlunk a figyelmedbe, mely ízletes és egészséges kiegészítő bármilyen főételnek.

A kukoricacsöveket áztasd be egy edény vízbe 20 percre.

Amíg ázik a kukorica, melegítsd fel a grillt és pirítsd meg rajta a két kaliforniai paprikát, időnként megforgatva őket.

A sült paprikát tedd félre hűlni, majd húzd le a héjukat és aprítsd fel őket.

A paprika után jöhet a kukorica. Közepes hőfokon kezd el grillezni a héjában feltett kukoricát és 5 percenként fordíts rajtuk egyet. 20 perc alatt el is készül, ezután hagyd kihűlni őket.

A folytatást itt találod.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook