Profilom 2017. június 26. Hétfő - János, Pál

Napi grillreceptünk: Grillezett marhaborda koreai fűszerezéssel


Mai ajánlatunk a távol-keleti konyha hagyományainak köszönheti karakterét. A koreai marhaborda fokhagymát, gyömbér, szójaszószt és zöldhagymát is tartamlaz. Íze enyhén édeskés és még azok is bátran tegyenek vele egy próbát, akik nem rajonganak a keleti ízekért.

Grillplaza.hu - Broil King grillek és grillkiegészítők áruháza

Vágd össze majdnem az összes zöldhagymát (hármat), hat gerezd fokhagymát és a körtét.
Egy aprítóba tedd bele a felvágott hozzávalókat, majd add hozzá a szójaszószt, a rizsecetet, a szezámolajat, az almalét, a reszelt gyömbért, a porcukrot és a sót, borsot. Jól keverd össze.
A kisebb darabokra vágott bordát tedd bele egy zárható zacskóba és öntsd rá az imént elkészített pácot.

Folytatásért kattints ide.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook