Profilom 2017. december 11. Hétfő - Árpád

Napi grillreceptünk: Jalapeño pác


Erős, de enyhén citrusos ízével ez a pác képes a legunalmasabb csirkehúsból is pikáns falatokat varázsolni. Izgalmas együttese a fokhagymának, a limenak és a jalapeno paprikának, amely annél csípősebbé teszi az ételt, minél tovább pácolod a húst.

Grillplaza.hu - Broil King grillek és grillkiegészítők áruháza

A jalapeño zselét melegítsd meg egy kisebb lábasban. Nem kell forralni, elég, ha kissé folyóssá válik.

A tűzről levéve add a zseléhez a citromhéjat, a lime levet, a zúzott fokhagymát és az apróra vágott hagymát.

Végül mehetnek bele a fűszerek és az olaj. Keverd el jó alaposan az egészet. Akár egy aprítóban is összedolgozhatod a csípős szószt, de ha aprítóban kevered össze a hozzávalókat, akkor az olajat nem kell előre beletenni. Elég akkor óvatosan belecsorgatnod a pácba, amikor megy a motor és keveredik a szósz.

A folytatást itt találod.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook