Profilom 2017. október 20. Péntek - Vendel

Napi grillreceptünk: Kecskesajttal töltött cukkini tekercs


Lassan elkezdenek beérni az első zsnege cukkinik, amelyek szinte kikövetelik a figyelmet. A cukkini remek grillapalanyag, szépen sül és látványos fogások készíthetőek belőle percek alatt. Egy ilyen receptet koztunkk el neked, amiben a zöldség mellett a kecskesajt kapja a főszerepet.

Grillplaza.hu - Broil King grillek és grillkiegészítők áruháza

Melegítsd elő a grill közepes hőmérsékletre.

A cukkinit hosszában vágd fel fél centiméteres darabokra, majd olajjal kend le mindkét oldalát.

Egy csipetnyi sózás után helyezd fel a cukkini szeleteket a grillre és süsd őket oldalanként négy percig.

Eközben egy kis tálkában keverd össze a kecskesajtot sóval, borssal, az olajjal, a kakukkfűvel és a felaprított szárított paradicsommal.

A recept folytatását, itt találod.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook