Profilom 2017. június 26. Hétfő - János, Pál

Napi grillreceptünk: Köményes rák


A kömény és a rák nagyon jó páros. Ez az ízesítő eltűnteti a rák erős tenger-ízét, ezért olyanok is bátran fogyaszthatják, akik nem rajonganak a túlzottan "halas" aromáért. A grillen pirított falatnyi rákok gyorsan elkészülnek, ezért vendégváróknak is ideálisak.

Egy kisebb edényben keverj össze minden hozzávalót a rák kivételével.

A tisztított rákokat helyezd egy zárható zacskóba, majd öntsd rá a pácot.

Zárd le a zacskót, és jól rázd össze, hogy a pác mindenhol egyenletesen beborítsa a rákokat., majd hagyd állni 15-30 percig.

A recept további instrukcióit itt találod.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook