Profilom 2017. július 25. Kedd - Kristóf, Jakab

Napi grillreceptünk: Kukoricadarás füstölt hal


Füstölt halas gombócokat olajban is sütheted, de ha egészségesebb változatra cserélnéd az elkészítést, akkor használd a grillt. Ehhez a halkrokettet előtte kend le egy kis olajjal. A kukoricadarával és krumplipürével összeállított kellemesen füstös falatkákhoz zöldsalátát vagy valamilyen mártogatóst kínálj.

A szálaira szedett füstölt halat keverd el az aprított fokhagyma zölddel, a fűszerekkel és a kisebb darabokra vágott chipotle paprikával egy közepes méretű edényben.

Egy másik edénybe tedd a lisztet, a sütőport, a kukoricadarát és egy kis sót és borsot, majd keverd bele egy habverő segítségével az írót és a krumplipürét.

A recept folytatását itt találod.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook