Profilom 2017. június 28. Szerda - Levente, Irén

Napi grillreceptünk: Lazac steak szójaszósszal


Unod már a sült hekket? A halrudaknál valami tartalmasabbra vágysz? Akkor válaszd a japán stílusban elkészített lazacot, amely egészséges, laktató és ízbomba a javából.

Grillplaza.hu - Broil King grillek és grillkiegészítők áruháza

Készítsd el a pácot a dijoni mustár, a barna cukor, a szójaszósz, a víz és a szezámolaj összekeverésével.

Melegítsd elő a grillt közepes hőfokra.

A lazacszeleteket kend meg olívaolajjal és sózd, borsod ízlésed szerint.

A grillrácsra téve kend le őket a korábban elkészített páccal, és 5 percig süsd ezt az oldalát, majd fordítsd meg a szeleteket.

A recept eredetije itt olvasható.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook