Profilom 2017. június 23. Péntek - Zoltán

Napi grillreceptünk: Mexikói pác


Percek alatt összeállítható otthoni gyorspác, ami a zöldfűszerek illatos aromájára, a lime és a cider savasságára támaszkodik. Marhához és szárnyasokhoz is szabadon felhasználható pác, csak a pácoláso idő meghatározásán kell változatni az eltérő húsfajtáknál.

Grillplaza.hu - Broil King grillek és grillkiegészítők áruháza

A hozzávalókat keverd össze, majd add a páchoz az aprított koriander zöldet.

Végül ízlésed szerint sózd és borsozd a pácot, majd tedd félre legalább egy napra a hűtőbe.

Ez idő alatt kellően összeérnek az ízek, és utána kenheted is a húsra.

Hasznos tanácsokért, kattints ide.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook