Profilom 2017. december 13. Szerda - Luca, Otília

Napi grillreceptünk: Sült édes burgonya


Amíg ősz végén meg nem érkezik a friss édesburgonya termés, érdemes kiüríteni a kamra vagy a boltok polcait, ahol most nagy kedveményekkel árulják ezt az édes burgonyát. Bármilyen grillezett hús mellé ideális köret, de érdemes egyszerre sokat készíteni belőle, úgyis hamar elfogy.


Melegítsd elő a grillt közepes hőmérsékletre.

Közben pucold meg az édesburgonyát, és vágd nagy kockákra. Kb. 2 centisekre. Esetleg karikákra.

Ha sikerült friss rozmaringot és kakukkfüvet beszerezni, akkor ezeket is vágd össze, majd jöhet a fűszerezés.

A krumplit egy tálba vagy zacskóba téve öntsd nyakon az olajjal és a fűszerekkel, majd dolgozd össze a keveréket.

A recept többi részét, ide kattintva olvashatod.


Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook