Profilom 2017. augusztus 21. Hétfő - Sámuel, Hajna

Napi grillreceptünk: Sült gyökérzöldségek


Télen és fagyasztva is könnyen beszerezhető zöldésgeket tartalmaz ez a recept, ami még a legkevésbé szeretett fehérrépát és édes, ropogós falattá nemesíti. A grillezett zöldségek akár önmagukban is fogyaszthatóak tejfölös mártogatós kíséretében.


Egy nagyobb serpenyőben vagy wokban forgasd át olajban a felkockázott zöldségeket (a paradicsom nélkül).

Előmelegített grillen süsd legalább 20 percig a serpenyős zöldségeket közepesnél valamivel magasabb hőmérsékleten, és időnként ne felejts el forgatni rajtuk egyet, hogy egyenletesen süljenek mindenhol.

Amikor szépen bebarnulnak, öntsd a zöldségekre az alaplét, majd add hozzá a paradicsomokat, zöldfűszereket, sót, borsot.

A folytatást itt keresd.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook