Profilom 2017. június 26. Hétfő - János, Pál

Napi grillreceptünk: Sült zöldségek


A sült zöldségeknek minden mennyiségben és variációban nagy rajongói vagyunk, ezért a nyár ízeit propagálva egy igazi ízkavalkádot hoztunk most el nektek. Ebben a sült zöldségkosárban tényleg minden megtalálható, amit a kertekből érdemes a grillre álmodni.

Grillplaza.hu - Broil King grillek és grillkiegészítők áruháza

Készítsd elő a zöldségeket. Mosás és hámozás után vágd őket kisebb (lehetőleg nagyjából egyforma) darabokra.

Egy kis edénybe kezd el összekeverni a páchoz valót. Ebbe jöhet a kétfajta olaj, a chili szósz, a lime leve, az osztriga szósz, a méz, a fokhagyma, a gyömbér és a só.

A páclét locsold rá a zöldségkeverékre és jól dolgozd el, hogy mindenhova jusson belőle.

Most jöhet a grill begyújtása, lehetőleg minél magasabb hőfokra. A zöldségeket tedd egy picit beolajozott wokba, vagy valamilyen mély edénybe és fedd le.

A recept eredeti helyét itt találod.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook