Profilom 2017. december 15. Péntek - Valér

Napi grillreceptünk: Zöldfűszeres sajtos harcsakolbász


A halkolbász egy itthon még kevéssé ismert grillétel, mely azoknak is könnyen elkészíthető, akik tartanak a halak sütésétől. Az apró halas kolbászkák teljesen úgy viselkednek, mint sertéshúsből készült társaik, így elkészítésük is hasonlóan gyors és egyszerű, míg felhasználási körük ugyancsak sokoldalú.

Grillplaza.hu - Broil King grillek és grillkiegészítők áruháza

A halat ledaráljuk, hozzáadjuk a fűszereket, a tojást és a sajtot.

Jól kigyúrjuk, és hagyományos módon kolbászt töltünk belőle!

Töltés közben 5 centinként csavarunk rajta, hogy pici kis kolbászkákat kapjunk, és kisebb füzéreket készítsünk belőle.

Előre melegített grillen, oldalanként 3-4 perc alatt megsütjük.

A hozzávalók és az extra tippek listáját itt találod.

Ha Ön is a grillen készült finomságok rajongója, és grillsütő vásárlásán töpreng, de még nem tudja, hogy milyen irányban keresgéljen, látogasson el a Broil King őszi grillszezon-nyitó kerti partyjára október 1-jén, ahol megismerheti a világ legújabb grillsütőit! Az őszi grillszezon megnyitóján szakértők segítik Önt a Broil King faszenes és gázüzemű grillsütőinek megismerésében, és az Ön számára legideálisabb grillsütő kiválasztásában.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook