Nem viccelt: egy egész malacot rakott fel a grillre a versenyző. Az egészben sült malac grillreceptje

  • írta:
  • 2017.04.12

A Séf a Rácson grillséf verseny egyik indulója nem éppen menzaadagokban gondolkodott. Fogott egy malacot és úgy, ahogy van, egy az egyben meggrillezte. Itt az eddigi legnagyobb darab hús a versenyből.Az online receptverseny már javában tart, érkeznek a gusztusosabbnál gusztusosabb, grillesen füstös és elképesztően ötletes receptek. Nem csoda, hiszen a gasztro-megmérettetés fődíja nem csak egy olyan grillkészülék, amelyet a profik is megirigyelnének, hanem a Broil King séfje cím is. A nyertes, a cím elnyerője, egy egész szezonon át képviselheti a kanadai grillmárkát, rendezvényeken vehet részt, és persze azt csinálhatja, amit a legjobban szeret: hódolhat grill-szenvedélyének.PARAGEBBQ nevű jelentkező már eddig is rengeteg szavazatot begyűjtött hagyományos és különleges grill- és barbecue receptjeivel. Ez a mostani, az egészben sült grillezett malac, azonban mindegyiket felülmúlja – méretében legalábbis mindenképp. Egy egész malacot kicsontozott, belerakta a gömbgrilljébe, majd megsütötte. A látvány és a méret magáért beszél, az ízt pedig sajnos csak elképzelni tudjuk hozzá. Ha neked is tetszik ez a giga grillmalac, szavazz a receptre itt.Jelentkezz a Séf a Rácson receptversenyre, és nyerd meg Te az profi grillkészüléket!


A Séf a Rácson grillséf verseny egyik indulója nem éppen menzaadagokban gondolkodott. Fogott egy malacot és úgy, ahogy van, egy az egyben meggrillezte. Itt az eddigi legnagyobb darab hús a versenyből.

Az online receptverseny már javában tart, érkeznek a gusztusosabbnál gusztusosabb, grillesen füstös és elképesztően ötletes receptek. Nem csoda, hiszen a gasztro-megmérettetés fődíja nem csak egy olyan grillkészülék, amelyet a profik is megirigyelnének, hanem a Broil King séfje cím is. A nyertes, a cím elnyerője, egy egész szezonon át képviselheti a kanadai grillmárkát, rendezvényeken vehet részt, és persze azt csinálhatja, amit a legjobban szeret: hódolhat grill-szenvedélyének.

PARAGEBBQ nevű jelentkező már eddig is rengeteg szavazatot begyűjtött hagyományos és különleges grill- és barbecue receptjeivel. Ez a mostani, az egészben sült grillezett malac, azonban mindegyiket felülmúlja – méretében legalábbis mindenképp. Egy egész malacot kicsontozott, belerakta a gömbgrilljébe, majd megsütötte. A látvány és a méret magáért beszél, az ízt pedig sajnos csak elképzelni tudjuk hozzá.

 

Ha neked is tetszik ez a giga grillmalac, szavazz a receptre itt.

Jelentkezz a Séf a Rácson receptversenyre, és nyerd meg Te az profi grillkészüléket!

Címkék: