Nyári gyorskaja a grillről

A legnagyobb nyári forróságban keveseknek van kedve a főzőlap mellett görnyedve készíteni a vacsorát. Ilyenkor jöhet a grill, amely a szabad levegőn, lehetőleg árnyékos helyen, pillanatok alatt elkészíti az egész család számára a kövön sütött pizzát.


A sütőben sült pizzához képest a grilles változatnak több előnye is van:

1. nyáron nem kell a lakásban bekapcsolni a sütőt, hogy még jóval az étel elkészítése és lefogyasztása után is csak úgy ontsa magából a meleget!

2. A grilleket a magasabb hőfokra fel lehet fűteni, így a pizza gyorsabban és ropogósabbra sül!

3. Kellemes füstös ízt kap a pizza a grillen, amitől még autentikusabb lesz az ízélmény!

4. Kiegészítőként kapható olyan pizzasütő kő a grillekhez, amitől a pizzatészta tökéletesen átsül és középen is ropogós lesz a rövid sütési idő ellenére.

5. A szabadban felfűtött grill gyorsabban hűl ki, és nem melegíti az életteret a nagy kánikulában.

Ízben, elkészítésben és gyorsaságban is a grilles pizza a nyerő, amellyel pillanatok alatt változatos vacsora készíthető a vendégeknek vagy a családnak.

Ha szeretné grilltudását magas minőségű, professzionális grilleken kamatoztatni, próbálja ki a Broil King első osztályú készülékeit és kiegészítőit, amelyekkel öröm a sütés.