Profilom 2017. december 11. Hétfő - Árpád

Nyárson sütés a víz és tűz együttes erejével


Amikor a kreativitás és a lustaság találkozik, ott mindig valamilyen nagyon látványos és nagyon elmés találmány születik. Ezek a jelzők pontosan illenek a vízhajtású minimál "grillre", amely helyettesítheti a rotiserrie szetteket.

A nagy tudású, minőségi grillek szériatartozákai közé egyre több esetben beteszik a rotisserie szettet a gyártók. A nyárson sütő készlet külön motorral rendelkezik, amely felügyelet nélkül is tökéletes munkát végez, így amíg sül a grillcsirke, a szakács egy sörrel a kezében hátradőlhet pihenni.

Ezt a szellemiséget mentették át a videót készítők, azzal a külömbséggel, hogy nekik nem volt profeszinális felszerelésük. A gépiesített segítséget leleménnyel pótoltál, és a motor munkáját ezúttal a folyóra bízták. A lassú vízsodor pont elegendő sebességet ad, hogy a rögtönzött tűzhelyen megsülhessen a hús. Persze, ha a forgatásra nem is, a tűz égésére felügyelni kell, de a kényelmi faktor kompromisszumos megoldása egy igen egyedi sütési módot tett lehetővé. Pioneeroknak megfontolandó!

Ha folyó vagy ezermester véna nélkül, inkább mégis maradnál a hagyományos nyárson sütő módszereknél, válassz a kiváló minőségű Broil King gázgrillek közül.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook