Pulled Pork Vs. Pulled Chicken. A tépett húsok csatája, a nagy sertés- és csirkeszendvics háború. Két recept, dönts te, melyik jön be

  • írta:
  • 2017.04.04

Két versenyző, két recept, két tökéletes grillszendvics – gasztro-megszállott legyen a talpán, aki képes választani a Séf a Rácson grillrecept verseny indulóinak fogásai közül. A tépett húsok csatája senkit nem hagy étvágytalanul.A Pulled Pork szendvics olyan a grillételek között, mint a csoki a fagyik között – szinte nincs olyan aki ne szeretné, esetleg csak az, aki nem kóstolta. A szendvics neve magyarul tépettet jelent, a lényege, hogy a húst hosszú sütési idővel, addig tartják a grillen alacsony hőmérsékleten, amíg szinte már magától szétesik. A villával széttépett szaftos hús kerül aztán a szendvicsbe. De most itt a kihívója is, a barbecue sertés szendvics csirke változata, amely szintén kihagyhatatlannak tűnik, főleg azoknak akik néha hanyagolnák a sertéshúst.A Séf a Rácson két versenyzője szinte egyszerre töltötte föl a barbecue- és grillőrültek egyik legkedvesebb ételének két változatát. Na nézzük csak ki kerül győztesként a gigászi grillszendvicsek csatájából:Pulled Pork szendvics: PARAGEBBQ nevű versenyző hagyományos, tépett sertésszendvicset készített, de saját változatban: a tarját például angolmustárral kenegette sütés előtt. Majd szilvafa füstön 9-10 (!) órán át sütötte tökéletesre a nagy húsdarabot széttépés előtt.Pulled Chicken szendvics: COOKY nevű versenyző a csirkéket, mert hogy kettőt is fölrakott a rácsra, szintén állandó hőmérsékleten sütötte és közben még barnasörrel is locsolgatta, egyedi gőzfürdőt adva ezzel a húsnak, hogy elkerülje a kiszárítást.  A végén pedig szálaira tépte a húst és majonézes salátával állította össze.Na ugye hogy nem könnyű a döntés?Sertés vagy csirke legyen a pulled szendvics - neked melyik tetszik jobban? Segíts a döntésben, itt szavazhatsz a receptekre. Jelentkezz Te is a Séf a Rácson online versenyre, hogy megnyerhesd az álomgrillt. 


Két versenyző, két recept, két tökéletes grillszendvics – gasztro-megszállott legyen a talpán, aki képes választani a Séf a Rácson grillrecept verseny indulóinak fogásai közül. A tépett húsok csatája senkit nem hagy étvágytalanul.


A Pulled Pork szendvics olyan a grillételek között, mint a csoki a fagyik között – szinte nincs olyan aki ne szeretné, esetleg csak az, aki nem kóstolta. A szendvics neve magyarul tépettet jelent, a lényege, hogy a húst hosszú sütési idővel, addig tartják a grillen alacsony hőmérsékleten, amíg szinte már magától szétesik. A villával széttépett szaftos hús kerül aztán a szendvicsbe. De most itt a kihívója is, a barbecue sertés szendvics csirke változata, amely szintén kihagyhatatlannak tűnik, főleg azoknak akik néha hanyagolnák a sertéshúst.

A Séf a Rácson két versenyzője szinte egyszerre töltötte föl a barbecue- és grillőrültek egyik legkedvesebb ételének két változatát. Na nézzük csak ki kerül győztesként a gigászi grillszendvicsek csatájából:

Pulled Pork szendvics: PARAGEBBQ nevű versenyző hagyományos, tépett sertésszendvicset készített, de saját változatban: a tarját például angolmustárral kenegette sütés előtt. Majd szilvafa füstön 9-10 (!) órán át sütötte tökéletesre a nagy húsdarabot széttépés előtt.

Pulled Chicken szendvicsCOOKY nevű versenyző a csirkéket, mert hogy kettőt is fölrakott a rácsra, szintén állandó hőmérsékleten sütötte és közben még barnasörrel is locsolgatta, egyedi gőzfürdőt adva ezzel a húsnak, hogy elkerülje a kiszárítást.  A végén pedig szálaira tépte a húst és majonézes salátával állította össze.

Na ugye hogy nem könnyű a döntés?

Sertés vagy csirke legyen a pulled szendvics - neked melyik tetszik jobban? Segíts a döntésben, itt szavazhatsz a receptekre.

 

Jelentkezz Te is a Séf a Rácson online versenyre, hogy megnyerhesd az álomgrillt.

 

Címkék: