Régi kedvenc új köntösben: Füstön sült velős csont

Sokak számára a velős csont önmagában még nem feltétlenül étvágygerjesztő. Egy ügyes szakács azonban jól tudja: szinte bármi elkészíthető olyan verzióban, hogy még azok is megkedveljék, akik korábban nem rajongtak az adott ételért. A Séf a Rácson egyik versenyzője szintén ezt a taktikát követte.


Sokak számára a velős csont önmagában még nem feltétlenül étvágygerjesztő. Egy ügyes szakács azonban jól tudja: szinte bármi elkészíthető olyan verzióban, hogy még azok is megkedveljék, akik korábban nem rajongtak az adott ételért. A Séf a Rácson egyik versenyzője szintén ezt a taktikát követte.

„A velős csont új dimenziója! Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom a kipróbálását, fantasztikus a végeredmény!” – írta a recept feltöltője Paragebbq. A könnyen elkészíthető étel bizonyára sokakat meghódít majd.

 

Ha te is szívesen kísérletezel a grillsütő mellett, és kipróbálnád magad a harmadik alkalommal megrendezett gasztronómiai megmérettetésen, most egyetlen fergeteges recepttel a döntőben találhatod magad: tölts fel legalább egy különleges összeállítást, gyűjtsd be a legtöbb szavazatot, és a szeptember 23-i döntőben élőben is megmutathatod, mitől izzik a grill igazán!

További információk és jelentkezés ITT

 

 

Címkék: