Stílusos recepttel az álom grillsütőért: Közeleg a Séf a Rácson döntő

Az online grillverseny újabb lenyűgöző receptje igazán különleges élményt kínál a gasztronómia szerelmeseinek: a savanyított hagymával, parázsburgonyával és aszalt szilvás pecsenyelével tálalt grillen pirított báránycsülök egész egyszerűen fantasztikus összeállítás.


Az online grillverseny újabb lenyűgöző receptje igazán különleges élményt kínál a gasztronómia szerelmeseinek: a savanyított hagymával, parázsburgonyával és aszalt szilvás pecsenyelével tálalt grillen pirított báránycsülök egész egyszerűen fantasztikus összeállítás.

A grillezéshez korábban talán leginkább az egyszerűbb, nehéz húsételek elkészítését társítottuk, ezt azonban már jócskán túlszárnyalta a finomságok meglehetősen széles skáláját felvonultató sütési módszer. Többek között ezt, no és természetesen a Séf a Rácson versenyzőjének kifinomult gasztronómiai érzékét bizonyítja ez az íncsiklandozó recept is. 

Ha ötleteiddel már hosszú ideje felturbózod a hétvégi grillezést, ha a sütés számodra igazi szenvedély, tölts fel legalább egy észbontó receptet szeptember 15-ig, gyűjtsd be a legtöbb szavazatot, kerülj be a döntőbe, és legyél te 2017 grillbajnoka! További információk és jelentkezés a grillreceptek.hu oldalon!

Címkék: