Szereted a csevapcsicsát? Egy eredeti, egyszerű recept, készítsd el a hétvégi kerti partin!

  • írta:
  • 2017.05.04

Sokan azt hiszik bonyolult ez a balkáni étel, pedig a titok csak az alapanyagokban és a megfelelő sütésben rejlik. A Séf a Rácson receptverseny egyik versenyzője megmutatta, hogyan is kell egyszerűen tökéletes csevapot készíteni.Naponta érkeznek a különlegesnél különlegesebb receptek az ország első online grillversenyére. Az eddigi jelentkezők igazán kitesznek magukért, fantasztikus ételeket készítettek: különleges hozzávalók, hatalmas darab húsok, egzotikus fűszerek. És hol van még a vége? Hiszen még mindig lehet jelentkezni, és most jön a java, amikor a versenyzőknek megszabott alapanyagokat használniuk, saját receptvideókat készíteniük, és jönnek az élő grillfordulók is!A Séf a Rácson egyik legújabb jelentkezője, BEDNARIKA viszont most egy tökéletesen egyszerű, de annál ínycsiklandóbb receptet készített el. Egy eredeti szarajevói csevapot készített, méghozzá faszenes grillen. Vegyes marha és bárányhúst használt a jellegzetes, hosszúkás húspogácsákhoz, és egy autentikus lepényt készített kísérőnek.Igazi balkáni ízorgia, ezt otthon is ki kell próbálni! Kattints a teljes receptért és a szavazáshoz.  Még nem késő! Jelentkezz te is egy grillrecepttel és nyerd meg az álom grillkészüléket! 


Sokan azt hiszik bonyolult ez a balkáni étel, pedig a titok csak az alapanyagokban és a megfelelő sütésben rejlik. A Séf a Rácson receptverseny egyik versenyzője megmutatta, hogyan is kell egyszerűen tökéletes csevapot készíteni.

Naponta érkeznek a különlegesnél különlegesebb receptek az ország első online grillversenyére. Az eddigi jelentkezők igazán kitesznek magukért, fantasztikus ételeket készítettek: különleges hozzávalók, hatalmas darab húsok, egzotikus fűszerek. És hol van még a vége? Hiszen még mindig lehet jelentkezni, és most jön a java, amikor a versenyzőknek megszabott alapanyagokat használniuk, saját receptvideókat készíteniük, és jönnek az élő grillfordulók is!

A Séf a Rácson egyik legújabb jelentkezője, BEDNARIKA viszont most egy tökéletesen egyszerű, de annál ínycsiklandóbb receptet készített el. Egy eredeti szarajevói csevapot készített, méghozzá faszenes grillen. Vegyes marha és bárányhúst használt a jellegzetes, hosszúkás húspogácsákhoz, és egy autentikus lepényt készített kísérőnek.

Igazi balkáni ízorgia, ezt otthon is ki kell próbálni!

 

Kattints a teljes receptért és a szavazáshoz.

 

Még nem késő! Jelentkezz te is egy grillrecepttel és nyerd meg az álom grillkészüléket! 

Címkék: