Szilva és bacon – igenis jók együtt! Tökéletes recept egy tavaszi grillpartihoz 15 perc alatt

  • írta:
  • 2016.03.23

Egy kiváló, füstösen zamatos ételhez mindenképp szükséges a megfelelő hőmérséklet és persze egy nagyszerű grillkészülék. De ami szintén nélkülözhetetlen, az egy jó adagnyi bátorság a hozzávalóknál, hogy ne csupán egy szokásosat, hanem egy különlegesen pikáns ételt vehessünk le a rácsról.Aszalt szilvával töltött gomba bacon köntösben: apró kis ínycsiklandó gömbök, egy különlegesség, amit imádni fognak a vendégek a hétvégi grillpartin. A Séf a Rácson országos online receptverseny idei első női versenyzője Sasó, ezzel az ötletes vendégváró falatka recepttel nevezett az amatőr és profi grillséfek versenyébe. Az első hallásra nem éppen összeillő alapanyagok a grillrácson sisteregve igazi ínyenc fogássá érnek össze. Ami még fontosabb, hogy nem kell órákig a grill mellett állnunk: mindössze negyed óra és már ehetjük is.Szóval csak bátran az ötletekkel: a grillezés ugyanolyan kísérletező kedvet kíván, mint a konyhában főzés. Ha te is szívesen kipróbálnád, olvasd el az ötletes receptet és ne felejts el szavazni!Még lehet jelentkezni a grillséf versenyre, kattints, és jelentkezz az értékes díjakért. 


Egy kiváló, füstösen zamatos ételhez mindenképp szükséges a megfelelő hőmérséklet és persze egy nagyszerű grillkészülék. De ami szintén nélkülözhetetlen, az egy jó adagnyi bátorság a hozzávalóknál, hogy ne csupán egy szokásosat, hanem egy különlegesen pikáns ételt vehessünk le a rácsról.

Aszalt szilvával töltött gomba bacon köntösben: apró kis ínycsiklandó gömbök, egy különlegesség, amit imádni fognak a vendégek a hétvégi grillpartin. A Séf a Rácson országos online receptverseny idei első női versenyzője Sasó, ezzel az ötletes vendégváró falatka recepttel nevezett az amatőr és profi grillséfek versenyébe.

 

Az első hallásra nem éppen összeillő alapanyagok a grillrácson sisteregve igazi ínyenc fogássá érnek össze. Ami még fontosabb, hogy nem kell órákig a grill mellett állnunk: mindössze negyed óra és már ehetjük is.

Szóval csak bátran az ötletekkel: a grillezés ugyanolyan kísérletező kedvet kíván, mint a konyhában főzés. 

Ha te is szívesen kipróbálnád, olvasd el az ötletes receptet és ne felejts el szavazni!

Még lehet jelentkezni a grillséf versenyre, kattints, és jelentkezz az értékes díjakért. 

Címkék: