Tavaszi grillezéssel ünnepeli a grillszezon nyitást a Broil King csapata

Március 4-én nagyszabású Nemzetközi grillnappal és grillvásárral várja a Broil King csapata a grillezés szerelmeseit Ürömre.


Március 4-én nagyszabású Nemzetközi grillnappal és grillvásárral várja a Broil King csapata a grillezés szerelmeseit Ürömre.

Mindazoknak érdemes ellátogatni a rendezvényre, akik szeretik a grillezett finomságokat, grillsütő vásárlásán gondolkoznak, de nem tudják eldönteni, milyen modellt válasszanak. A Broil King szakértői élőben mutatják be, mi a különbség a faszenes és gázüzemű grillsütők között, és az elkészült, ínycsiklandó, tavaszias ételeket meg is kóstolhatják az érdeklődők.

Azoknak is érdemes ellátogatni a Broil King Nemzetközi Grillnapra, akik már rendelkeznek grillsütővel, mert a Broil King szakértői beavatják a nagyközönséget abba, hogyan készíthető fel a professzionális grillsütő a tavaszi grillszezonra. Bár egy minőségi grillsütőt télen sem kell félreállítani, mert egész évben süthetünk rajta finomabbnál finomabb ételeket, mégis érdemes tavasszal felfrissíteni grillünket. Az igazi grillszezont tavasszal élvezhetjük leginkább, mert ilyenkor még jól esnek a húsételek, és a grillsütő is kellemesen melegít.

Látogasson el a Broil King Nemzetközi Grillnapra március 4-én, mert a Broil King szakértői szívesen segítenek az Ön igényeinek megfelelő grill kiválasztásában!  

Címkék: