Vegye meg most minőségi gázgrilljét és hasznos kiegészítőket kap ajándékba

Itt a nyár, a kerti partik és a kültéri sütések időszaka. A grillen percek alatt elkészíthető ételek nemcsak hangulatosak, hanem nagyon ízletesek is. Ha még nincs meg a megfelelő sütőeszköz vagy bővítené a parkot, a Broil King kedvezményes ajánlatát kár lenne kihagynia.


A professzionális kanadai grillek családján belül az egyik legkedveltebb típus a Signet 320. Közepes mérete hatalmas tudást és lehetőséget rejt. Több rozsdamentes acél égőfej, oldalégő, melegen tartó rács, lehajtható oldalpolc és tágas rakodó szekrény segíti a grillezést.

A Broil King grill kerekei révén könnyen gurítható, így az eső és napsütés elől is egyszerűen elvihető. Sőt, a most ajándékba kapható kiegészítőkkel még kényelmesebb lesz a tárolása és használata.

A 18%-os tárgykedvezmény három kiegészítőt tartalmaz, amelyek segítenek igazi élménnyé formálni a grillezést és megkönnyítik a tisztítást, elpakolást és tárolást.

Ajándékba most egy prémium, vízhatlan grill takarót, egy minden koszt eltüntető Softcare BBQ tisztítót és grill alátét szőnyeget adunk, fekete színben. Az ajándék összértéke: 73290 Ft