Grillkiegészítő, amelyen az ünnepi fogás is stílusosan készülhet

Köret és egész csirke egyszerre sülhet ezen az első osztályú kiegészítőn, időt és energiát spórolva ezzel, amely különösen az ünnepi időszakban, igazi áldás lehet. Mit tud még ez a grilleszköz?


A Broil King kiváló minőségű, rozsdamentes acél kelléke egy négyzet alakú tálból (jó vastag, megragadható fülekkel) és egy csirketartó kürtőből áll, amelyen álló helyzetben készülhet az egész csirke, kacsa vagy lúd.

Vastag és  tartós anyagánál fogva egy szilárd és strapabíró eszközről van szó, amely sütésben és a tálalásban is nagy segítség lehet. A hús mellett a tálban készülhet a lecsöpögő szafttól még ízesebb köret.

Az étel már sülés közben is igen látványos, és könnyen előzhető az elkészültségi szint. Az álló forma miatt a hús is sokkal egyenletesebben és szebben pirul, így az étel méltán lehet az ünnepi asztal dísze. A tepsi magasított fala miatt nemcsak a köret, de ízesítő folyadék is helyet kaphat benne, hogy még porhanyósabb és különlegesebb legyen a hús. Mivel a kürtő is üreges belül, így oda is tölthet sört, narancslét vagy egyéb fűszeres pácot, belülről ízesítve az egész húst.

Próbálja ki, és ön lehet a grill csirkék és narancsos kacsák sztárja!