Happy Glass: Törhetetlen és környezetbarát

Egy nagyobb családi összejövetel lebonyolításának, vagy épp barátok fogadásának szinte minden háztartásban áldozatául esik néhány pohár. A konyha és kültéri sütés eszközeit forradalmasító technológia azonban egyszerre kínál praktikus és környezetbarát megoldást.


Ha statisztikát készítenék a konyhai ténykedéseimnek köszönhetően összetört poharak számáról, az éves kvóta körülbelül 3-5 apróbb incidensről tanúskodna. Ez a szám azonban bizonyára megduplázódik egy kétgyermekes család esetében, de az eredményt az otthonunkban tartott családi-baráti rendezvények is nagyban befolyásolhatják. A holland gyártó futószalagjáról érkező Happy Glass azonban kültéri helyszíneken, bárokban és medencék partján is stílusosan, mégis környezetbarát módon biztosít lehetőset arra, hogy feszélyezettség nélkül élvezhessük a hűsítő kortyokat.

Ha ön is imád grillezni, szívesen tölt időt kertjében, vagy teraszán, fedezze fel a SpaTrend lenyűgöző kínálatát a nyártól búcsúzó Expo során: látogasson el Ürömre augusztus 24. és szeptember 2. között, találja meg álmai masszázsmedencéjét, vagy kertje új stílusának nem csupán meghatározó, de időtálló, minőségi elemeit is egyben! Az eseményre itt regisztrálhat.

Címkék:

expo