Hordozható grillek, megalkuvás nélkül

Nincs helye vagy szüksége egy hatalmas, hatégős gázgrillre, de nem szeretne lemondani a minőségi alapanyagokról, a könnyed irányításról és a praktikus felszereltségről? Akkor a Broil King Porta Chefben nem csalódhat!


A kanadai professzionális grilleket gyártó Broil King utazáshoz és kisebb teraszokra, erkélyekre fejlesztett grilljei kompakt kiszerelésben képviselik a szabadtéri sütögetés legjavát. Tartós és minőségi anyagokból, összecsukható és akár kézben is vihető grillt készítettek, amely nagyobb testvérei grillélményét is garantálja.

A grill lelkét adó rozsdamentes acél égőfej teljesítménye nem hoz szégyent a professzionális sütőkre, gyorsan felfűt, egyszerűen szabályozható és könnyen tisztítható. A több személyes adagok sütésére is alkalmas grillfelület mellett a tervezők nem feledkeztek meg a pakolásról sem. Ezt a Porta Chef grilleknél két, lehajtható oldalpolc segíti, ahova sütés közben tehetjük az alapanyagokat, a fűszereket vagy a grilleszközöket.

A grill mérete talán szerény, de nem ismer megalkuvást a sütési élmény, a profi minőség és az íz tekintetében.

Ha szeretné grilltudását magas minőségű kiegészítőkkel és professzionális grilleken kamatoztatni, látogasson el a tavaszt köszöntő SpaTrend Expóra, ahol biztosan megtalálja álmai eszközeit.