Ideje felkészülni, hiszen közeleg a grillszezon 2.

A tél végének közeledtével az első gólyák is hazaérkeznek és ilyenkor mindenki azon fáradozik, hogy újra hangulatos és színes legyen a hátsó kert, hogy tökéletesen sikerüljenek a tavaszi kerti partik a család vagy a barátok társaságában. Ezekről az összejövetelekről nem hiányozhatnak a közös élmények, például a grillezés. Mi ehhez szeretnénk egy kis segítséget nyújtani.


Ha fontosnak tartod, hogy a grilleden nem csak finom ételeket készíthess, de a kerted dísze is lehessen, akkor az OFYR neked való választás. Kifinomult és modern stílusa mellett a kialakítása lehetővé teszi, hogy professzionális séfnek érezd magad a grillezés során. A grill közepén lobogó láng meghitté teszi a közös készülődést mindenki számára.

Előnye, hogy akár letakarás nélkül is bármikor a szabadban hagyható a készülék, szinte bármilyen időjárási körülmények között. Ráadásul a takarítása is gyerekjáték, hiszen az ételmaradék és a felesleges olaj egyenesen a tűzbe kerül, így csak annyi a dolgod, hogy letöröld az OFYR sütőlapját egy nedves ruhával. Három részes kialakításának köszönhetően egyszerűen mozgatható is, ha a kert másik végében kényelmesebbnek tetszik a grillezés.

 

Címkék:

grill ofyr