Indián nyár: Friss levegőben hatékonyabb a munka

Az iroda bezártsága, íróasztalunk néha szinte zsibbasztó egyhangúsága rossz hatással lehet hatékonyságunkra éppúgy, mint kreativitásunkra. A kora őszi időjárásnak köszönhetően azonban lehetőségünk van arra, hogy a szabadban is kialakíthassuk otthoni munkakörnyezetünket.


Ehhez természetesen szükségünk lesz egy olyan asztalra, ami nem csak kényelmes, hanem praktikus is, s természetesen nem árt, ha a kültéri időjárás viszontagságainak – legyen szó esőről, vagy tűző napsütésről – is ellenáll.

Ha ön is gyakran dolgozik otthonról, és szívesen áthelyezné a meetingeket a kert, vagy terasz üdítő környezetébe, a Jati & Kebon magas minőségű, kifejezetten kültéri használatra tervezett stílusos bútorai tökéletes és megbízható elemként egészíthetik ki otthonát.

SpaTrend Országos Kerti Bútor Vásár keretein belül szeretne lehetőséget biztosítani arra, hogy a saját wellness terükről álmodók megtalálhassák a számukra ideális kültéri kiegészítőket. Regisztráljon most, és látogasson el a bemutatótermek egyikébe, hiszen akár 50%-os kedvezménnyel választhat a SpaTrend sokszínű, maximális kényelmet és minőséget ígérő kínálatából.

Címkék: