Játékos forma és maximális kényelem

Egzotikus megjelenésével és elegáns stílusával nem mindennapi látványelemként is funkcionál a nemzetközileg elismert Ethos bel-és kültéri bútorgyártó ötletes darabja.


A futurisztikus formába öntött, minőségi pihenést ígérő fotel otthona valóban jellegzetes kiegészítője lehet. Egyedi küllemének és ízléses vonalvezetésének köszönhetően, az élvonalbeli márka ismét figyelemreméltót alkotott.

Az Ethos széles választékában egész garnitúrákat és étkezőszetteket éppúgy találunk, mint kanapékat, kávézó összeállításokat, vagy épp olyan apróbb kiegészítőket, mint a virágtartók. Mindezt a legmagasabb minőségben, precíz és ötletes megoldásokkal tarkítva: az Ethos első osztályú termékeiben biztosan nem fog csalódni!

SpaTrend Országos Kerti Bútor Vásár keretein belül szeretne lehetőséget biztosítani arra, hogy a saját wellness terükről álmodók megtalálhassák a számukra ideális kültéri kiegészítőket. Regisztráljon most, és látogasson el a bemutatótermek egyikébe, hiszen akár 50%-os kedvezménnyel választhat a SpaTrend sokszínű, maximális kényelmet és minőséget ígérő kínálatából.

Címkék: