Jéghűtős mobilbár a teraszra?

Stílusos teraszbútor, kényelmes rakodófelület és mindig kéznél lévő mobil bár. Ezt a három funkciót egyesíti az Iceboy, amely hideg tartja az italokat a legforróbb nyárban is.


A fa természetessége és a fekete alumínium hideg feketesége adja meg a mobil bár ellentéteken alapuló mégis harmonikus dizájnját. A sarkos vonalak és az egyértelmű vonalvezetés a bár szerkezeti felépítésébe csempészett egy kis játékosságot, a jéggel tölthető hűtőrekesz a felső lap eltolásával tűnik elő.

A hőtartásban kiváló, duplafalú hűtőrész a falap lezárásával még tovább őrzi a hideget, így akár jégkockák nélkül is használható. A bár rágcsák, kisebb falatok és poharak tárolása mellett, akár a grillezés kiegészítő munkapultjának szerepét is képes betölteni. Kerekei révén mindig odagurulhat, ahol a teraszon szükség van rá. Sokoldalúsága és letisztult megjelenése révén mindenhol otthon érzi magat, legyen szó grillezésről vagy koktélok tálalásáról.

A tíznapos SpaTrend Expo tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy ön is megismerhesse az otthoni wellness kiegészítők sokszínű választékát: látogasson el a tavaszköszöntő SpaTrend Expóra, ahol exkluzív ajánlatok keretein belül válogathat az első osztályú kültéri kikapcsolódást kínáló termékek között.