Profilom 2018. január 22. Hétfő - Vince, Artúr

A tavaszi kerti partik lelke: a teraszmelegítő


A tavaszi felmelegés, az éledő természet miatt többet tartózkodunk a jó levegőn és elkezdődnek a kültéri összejövetelek is. A hosszabbodó nappalok és a több napfény miatt sokszor észre sem vesszük, hogy mennyire lehűl estére a levegő, de pont ilyenkor jelent megváltást a teraszmelegítő.

Nézz körül a kiváló minőségű Italkero teraszmelegítők között!

A világos, de csípős estéken a tartós kint tartózkodásnál nem elég, ha felveszünk egy melegebb pulcsit vagy kendőt, ilyenkor még elkél az extra hőforrás. Ezekre az estékre tervezték a látványos, de ugyanakkor meleget árasztó teraszmelegítőket, amely két méteres körben szórják az éltető hőt. Az üveg mögé rejtett lángoszlopával biztonságosnak és elegánsnak ható Italkero melegítők fényforrásnak se utolsók.

A palack nélkül könnyen mozgatható kiegészítőket a parti előtt tetszőlegesen elhelyezhetjük a stratégiai pontokra, de fontos, hogy mindig sík területen és legalább részben nyitott tereken használjuk. Ennyi biztonsági előírás betartása mellett bárki balesetmentesen használhatja ezt a hőforrást, hogy szebbé és melegebbé tegye teraszát.

Ha személyesen is szeretne meggyőződni a melegítő hatásáről, látogasson el Nyíregyházára a SpaTrend Expora május 6. és 14. között, és a jakuzzik mellett válogasson a széles grillsütő és kerti bútor kínálatból!

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook