Profilom 2017. december 16. Szombat - Etelka, Aletta

A természet eleganciája: Adagio kávézóasztal


Ízléses egyszerűség és természetes praktikum jellemzi az Adagio kávézóasztalt, amely az alacsonan elhelyezkedő kerti bútorok tökéletes kiegészítője. A fa és a fém előnyös házasságából született bútordarab kellemes a szemnek és nagy mérete miatt nagyobb társaságokhoz is tökéletesen beválik.

A gondosan kezelt fa lécekből álló asztal egy alul és felül is köralakban futó erős fémpánt foglalja keretbe, amitől hihetelenül stabillá válik a közel egy méteres átmérőjű kávézó asztal. A három helyen összekötött pántos tartó szerkezettől az asztal légiesnek tűnik, anélkül, hogy ez a kecsesség túl finomkodóvá vagy a praktikum rovására válna. Kontrasztos színeivel és anyagaival az Adagio asztalka igazán izgalmas, de nem harsány vagy tolakodó kiegészítője lehet a kerti bútorcsaládnak.

Ha ön is szeretne rátalálni a megfelelő kiegészítőkre, melyek igazán stílusos keretbe foglalják otthona kültéri részét, böngéssze a Spatrend oldalát, vagy látogasson el a bemutatótermek egyikébe, ahol szakértői segítséggel választhatja ki az igényeinek leginkább megfelelő kerti bútordarabokat!

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook