Az árnyékoló, amit "napfogyatkozásnak hívnak"

A kiváló minőségű árnyékolókat gyártó Umborsa család nemes egyszerűsséggel napfogyatkozásnak nevezte el a röviden csak Eclipse névre hallgató napernyőjét, maximális érnyékolást ígérve.


A többféle árnyalatban kapható kör alakú vászon és a művészi eleganciát hordozó erős váz együttese impozáns látványt nyújt nappal, és éjszaka is. A hatalmas körvászon megjelenése visszatükrözi mindkét égi kísérőnk gömbölyded formáját, hatékony szűrése révén szinte a Napot helyettesítve ragyog felettünk a kertben.

Tervezéskor nyilvánvaló cél volt, hogy a funkcionalitás mellett az esztétikum is előtérbe kerüljön, és egy olyan dizájntermék szülessen, amely eredményes munkát végez, ugyanakkor látványra is megkapó. A háromféle talp változattal elérhető Eclipse összeszerelése a látszat ellenére sem bonyolult, így mindenki megtalálhatja benne a számítását.

Ha ilyen vagy ehhez hasonló prémium kategóriás bútorokkal és kiegészítőkkel szeretné berendezni kertjét, jöjjön el az Országos Kerti Bútor Vásárra, hogy megtalálja és kedvezményes áron vihesse haza álmai kültéri bútorait.