Az Ezeregyéjszaka meséit idézi a kerti kanapék "Jaguarja"

A szultán minden délután fenséges kertjében pihent pár órát. Kényelmesen elhelyezkedett királyi kanapéján és várta, hogy Seherezádé elvarázsolja csodás meséivel.


A szultán minden délután fenséges kertjében pihent pár órát. Kényelmesen elhelyezkedett királyi kanapéján és várta, hogy Seherezádé elvarázsolja csodás meséivel.

Az uralkodó titkos kertje kora tavasszal az ébredő természet friss illatával öleli körbe minden vendégét. Májusban már egész virághadsereggel támad az érzékszervekre, míg nyáron méltóságteljes fái árnyékával ad enyhülést a munkában megfáradt királyi családnak.

És ahogy a szultán kényes körültekintéssel választotta meg tróntermének heverőit és selyempárnáit, úgy a kertjében is a legkényelmesebb fekhelyt óhajtotta. Tanácsadói hosszas kutatás után az Eye Catcher-t ajánlották tévedhetetlen uralkodójuknak. Két különleges kanapét is felállítottak a szolgák, közvetlenül a tulipánágyások mellé.

Amikor a szultán, tizenkét fogásos lakomája után a kert felé vette az irányt, előbb a zárt kanapén pihent meg. Maga köré gyűjtötte gyermekeit és a lágy párnák közt kinyújtózva, dicső hadjáratairól mesélt a leendő utódoknak. Ám a gyerekek sokáig nem nyughattak, fakardot ragadva, játék közben folytatták apjuk meséjét. A szultán méltóságteljesen a nyitott Eye Catcher felé vette az irányt, hogy a gyerekzsivajtól távol pihenhessen kicsit.

A királyian kialakított fonott kanapén elégedetten elterült, Seherezádé finoman odabújt mellé és megkezdte ezeregy meséjének legszebbikét. - Ha szerencséd van, akkor te tovább álmodod ezt a mesét, mi a korhatáros részek miatt nem folytathatjuk, de akár a nyitott, akár a zárt Eye Catherben szövöd tovább a történetet, kényelmesen el fog férni melletted az, vagy azok, akiket beleszősz.

Címkék: