Dicsekedj el a SpaTrend Expón vásárolt kerti bútoroddal!

Mindenki szeret jó vásárt csinálni, aminek a legfőbb ismérvei a tökéletes választás, a kiváló minőség és a ragyogó ár. A SpaTrend Expón, augusztus 21. és 30. között most fantasztikus kerti bútorokra tehetsz szert! Kár lenne halogatni döntésedet!


Mindenki szeret jó vásárt csinálni, aminek a legfőbb ismérvei a tökéletes választás, a kiváló minőség és a ragyogó ár. A SpaTrend Expón, augusztus 21. és 30. között most fantasztikus kerti bútorokra tehetsz szert! Kár lenne halogatni döntésedet!

Ha nyár elején még bizonytalan voltál, mert nem tudtad pontosan, melyik stílus lenne számodra a legideálisabb, ha menet közben elvesztél a széles kínálatban, akkor most, nyár végén tiéd a pálya! A lehető legjobb kondíciók mellett vásárolhatod meg kerted, teraszod ékességeit, a fantasztikusan szép kerti bútoraidat.

Segítünk a választásban: nem kell mást tenned, mint az Expo ideje alatt ellátogatni a SpaTrend ürömi bemutatótermébe, és alaposan szemrevételezni a legtrendibb és legszebb kültéri bútorokat. Nem fogsz csalódni: a bemutatóterem több mint 1000 nm-en kínál bútorokat, többféle stílusban is.

A klasszikus formák kedvelőinek a Domus Ventures modelljeit ajánljuk. A márka a legmagasabb kívánalmaknak is megfelel: kimagasló minőséget képvisel, melyhez elegancia és kifinomultság társul. Akár ülőgarnitúrában, pihenősarokban, étkezőben vagy napozóágyban gondolkozol, látni fogod, hogy a polyrattan bútorokat a jachtokon már bevált strapabíró és az időjárási körülményeknek minden szinten ellenálló műbőr kárpitok borítják.

Ha egy kicsit fiatalosabb bútorra vágynál, akkor a SpaLounge kültéri pihenői minden bizonnyal megragadják a képzeletedet. Különlegességük, hogy megszólalásig hasonlítanak a beltéri bútorokhoz, azonban tökéletesen megfelelnek a kültéri adottságoknak. Ha ezt a márkát választod, akkor az idei trend irányvonalát követed, mely szerint az otthon nem ér véget a négy fallal, hanem a tér kinyílik, és a terasz, a kert - mint az otthonunk meghosszabbítása - teljes kényelemmel fogadja lakóit.

A minimál stílus kedvelőinek is van ajánlatunk. A Jati&Kebon alumíniumvázas bútorai a letisztultságot, a praktikusságot kedvelők számára lesz nagy siker. Kültéri bútorként strapabíróság jellemzi minden egyes darabját. Legyen az egy étkező garnitúra, egy sarok ülőgarnitúra vagy napágy.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, ne halogasd nyárutón hozott döntésedet, gyere, és légy részese a SpaTrend Expo kedvezményeinek és utolérhetetlen ajánlatainak! Ha kérdésed lenne, a kollégák mindenre megadják a választ, így bizton állíthatjuk, hogy csak pozitív élményekkel fogsz távozni az vásárról!

Címkék: