Eljött a kertberendezés ideje: grillsütők és kerti bútorok a javából...

A reggelente előbújó napugár lassan kicsalogat minket udvarunkba és kertünkbe. Az egyre melegebb napok arra buzdítanak, hogy elővegyük kerti bútorunkat, napernyőnket, grillsütőnket, és meghívjuk barátainkat egy tavaszi kerti grillpartira.


A reggelente előbújó napugár lassan kicsalogat minket udvarunkba és kertünkbe. Az egyre melegebb napok arra buzdítanak, hogy elővegyük kerti bútorunkat, napernyőnket, grillsütőnket, és meghívjuk barátainkat egy tavaszi kerti grillpartira.

A grillsütők és kerti bútorok kínálata idén tavasszal bizony meghaladhatja a álmainkat. A tavaszi kiállításokon sétálgatva olyan választékot találunk, amely igencsak beindítja fantáziánkat. 

A minimál stílustól a klasszikusabb formákig, szinte mindent megtalálunk a jobbnál jobb tervezők kínálatában. A fenti étkező garnitúrát az Otthon Design kiállításon láttuk, és igencsak megfogott leisztultsága. Jati&Kebon választéka korátn sem ér véget a fehér, vagy antracit színben pompázó kihúzható étkező asztalokkal és az azokkal harmonizáló székekkel. A kültéri nappalink berendezéséhez nagyon átgondolt formavilágú Bari garnitúrát találtuk a legizgalmasabbnak.

Hatalmas a választék a klasszikusabb formavilágú bútorok körében is. Az Ethos megjelenését hazánkban nagyon sokan ismerik, és kedvelik. Letisztultsága, egyedisége a Luxor termékeket emeli ki leginkább társai közül.

A Luxor napozóágyai szintén szemet gyönyörködtetnek. Egy gyönyörű medence partjára helyezve elképesztő hangulatot árasztanak.

A mesterien kitalált formavilág végigvonul a Luxor összes darabján. A képen látható nyugágy, vagy a medence hátterében felbukkanó kanapé olyan hangulatot kölcsönöz udvaunknak, hogy joggal gondolhatjuk, minden nap egy egzotikus tengerparton nyaralunk. 

A Luxor étkező garnitúrája szintén nagyszerűen illeszkedik ehhez a hangulathoz. Ha ültünk már luxusérzést nyújtó étkező karosszékben, akkor a Luxor asztal végére helyezett végtelenül kényelmes bőrfotelben úgy fogjuk érezni magunkat, mint az étkezőnk királya.

A Luxor bútordarabjai időjárásálló anyagukkal és Marine-bőr kárpitozásukkal kiválóan illesztkednek bármely kerti környezetbe, és fokozzák kertünk kényelmét. A yacht-ok fedélzetén is használt műbőr kárpit nemcsak, hogy bírja, hanem kedveli is az esőt.

 

A napjainkban egyre nagyobb teret hódító grillezés is könnyedén válhat mindennapi életünk részévé. A Broil King grillsütőivel bárki könnyedén a kültéri konyha mestere és a család mesterszakácsa lehet. 

A hamarosan induló kerti bútor szezon tiszteletére egy valódi kerti bútor és grill vásárra szeretnénk invitálni Önt. Ha kedve van hozzá, látogassa meg a MAXCity kerti bútor vásárát, amely Pénteken kezdődik és nagyon kecsegtető kínálattal várja érdeklődőit.

Címkék: