Ha nem akarja, hogy a hideg visszaűzze a falak közé, válasszon teraszmelegítőt

Hiába nem szeretjük a kánikulát, a hirtelen jött hideget, ami akár 10 fokkal is csökkenti az átlag hőmérsékletet, még kevésbé várjuk örömmel a nyáron. Főleg ha már kültéri programot szerveztünk a kertbe. Ilyen esetekben jön jól a teraszmelegítő, ami feljebb csavarja a hőfokot a félig nyitott teraszokon is.


A teraszmelegítő nemcsak egy látványos teraszelem, amely feldobja a hangulatot, hanem egy nagyon hasznos kiegészítő is egyben, ami fokokkal emeli a hőmérsékletet akár 3 méter átmérőjű körben is. A változatos formában és kivitelezésben beszerezhető teraszmelegítő királya a Dolce Vita teraszmelegítő, amely nevéhez mérten megédesíti életünket.

A szemnek is kellemes lángoszlop kifejezetten meleget ad, és mivel a láng mellett a melegítő teste is világít, így az éjszakába nyúlóan bulizhatunk mellette anélkül, hogy más fényforrásra kellene támaszkodnunk. A Dolce Vita a szeles időben is megbízható társ a hőfokszabályozásban, mert a láng egy biztonsági üveg mögé zárva ontja fényét és melegét. Így nem fújhatja el a szél, és a figyelmetlen vendégek is biztonságban lesznek a nyílt lángtól. Fokozza a hőfokot és a hangulatot teraszán ezzel a különleges eszközzel, ami hamar nélkülözhetetlenné teszi magát hideg nyárestéken és a tavaszi, őszi kint létet is jócskán meghosszabbítja.

Ha ilyen vagy ehhez hasonló prémium kategóriás kiegészítőkkel szeretné berendezni teraszát, látogasson el a SpaTrend ürömi központjába, hogy megtalálja és  hazavihesse álmai kültéri bútorait.