Hajtogass kerti ágyat magadnak!

Két magyar srác tervei nyomán kelhetett életre Haru, a sokoldalú kerti bútor, ami egyaránt szolgál kétszemélyes ágyként, eső elleni védelemként és a kisebbek számára játéktérként. A közösségi finanszírozás keretén belül összekalapozott projekt most reklámbefektetőket keres, hogy minél szélesebb réteghez eljuthasson az új magyar találmány.A természetközeli életet élőket megcélzó mennyezetes ágy koncepciójában elsődleges fontosságú volt, hogy egy könnyen felállítható, esőbiztos, egyszerű elemekből álló kerti bútor születhessen meg. A tervező, Kövi Csaba és az ácsmunkákért felelős Gecse Krisztián a lehetőségekhez mérten igyekezett arra is ügyelni, hogy minél több újrahasznosított anyagot használjanak fel a kivitelezés során. A hosszú tervezés, az olykor becsúszó mellékvágányok végén egy szemnek – és ami még fontosabb: a testnek is – kellemes eredmény született. Az elhúzható függönyökkel, lenyitható oldaltámlákkal rendelkező bútor két személy számára ágyként is tökéletes (340 cm-re kihajtható), de nagyobb társaságok kanapéként is használhatják a barátságos kis kuckóvá alakítható fekhelyet.A gondűző nyári pihenés érdekében szúnyoghálóval is felszerelték a fekhelyet, sőt kis asztalkát is hozzá lehet erősíteni, hogy kedvenc limonádénkért se kelljen messzire nyúlnunk. A pár csavar kivételével teljesen fából készült építmény egy speciális kezelésnek köszönhetően időjárás álló, és ami különösen szimpatikus, hogy könnyen (Ikeás léptékkel) össze is szerelhető. Nyár végén pedig ugyanilyen egyszerűen elpakolhatjuk az előszedett sílécek helyére.


Két magyar srác tervei nyomán kelhetett életre Haru, a sokoldalú kerti bútor, ami egyaránt szolgál kétszemélyes ágyként, eső elleni védelemként és a kisebbek számára játéktérként. A közösségi finanszírozás keretén belül összekalapozott projekt most reklámbefektetőket keres, hogy minél szélesebb réteghez eljuthasson az új magyar találmány.

A természetközeli életet élőket megcélzó mennyezetes ágy koncepciójában elsődleges fontosságú volt, hogy egy könnyen felállítható, esőbiztos, egyszerű elemekből álló kerti bútor születhessen meg. A tervező, Kövi Csaba és az ácsmunkákért felelős Gecse Krisztián a lehetőségekhez mérten igyekezett arra is ügyelni, hogy minél több újrahasznosított anyagot használjanak fel a kivitelezés során.

A hosszú tervezés, az olykor becsúszó mellékvágányok végén egy szemnek – és ami még fontosabb: a testnek is – kellemes eredmény született. Az elhúzható függönyökkel, lenyitható oldaltámlákkal rendelkező bútor két személy számára ágyként is tökéletes (340 cm-re kihajtható), de nagyobb társaságok kanapéként is használhatják a barátságos kis kuckóvá alakítható fekhelyet.

A gondűző nyári pihenés érdekében szúnyoghálóval is felszerelték a fekhelyet, sőt kis asztalkát is hozzá lehet erősíteni, hogy kedvenc limonádénkért se kelljen messzire nyúlnunk. A pár csavar kivételével teljesen fából készült építmény egy speciális kezelésnek köszönhetően időjárás álló, és ami különösen szimpatikus, hogy könnyen (Ikeás léptékkel) össze is szerelhető. Nyár végén pedig ugyanilyen egyszerűen elpakolhatjuk az előszedett sílécek helyére.

Címkék: