Mi véd meg a tűző napfénytől egy kellemes nyári ebéd közben?

A filagória szinte arra született, hogy még hangulatosabbá, kényelmesebbé és élvezhetőbbé tegye a teraszodon eltöltött időt.Fantasztikus dolog az, ha sikerült végre berendezned az otthonodban álmaid teraszát, megvannak a megfelelő kerti ülőgarnitúrák, a szebbnél szebb virágok és az az asztal, ahol a barátaiddal vacsorázol, beszélgetsz, vagy egyedül a reggeli kávéd mellett újságot olvasol.Ha már itt a jó idő, minden tevékenységedet, amit egyébként a házon belül végeznél, kint akarod tenni, nem akarsz egy percet sem elmulasztani a nyárból. Aztán egyszer csak borzasztóan zavaró tud lenni a tűző nap, és egy pillanat alatt úgy érzed, mintha a sivatag kellős közepén lennél.A közel 4 méter széles Monza filagória praktikus, mert különleges napernyőként véd a forróságtól, esztétikus, mert feldobja a kerti bútorodat, egyedi, mert ovális alakját a talpazatában is megőrzi. A keretnek nem árt sem eső, sem semmilyen vihar, a textil viszont nem vízálló. A filagória oldalában lévő függönyöket teljesen be is húzhatod, ha meghittségre vagy magányra vágysz. Könnyű kezelni, és nem ördöngösség felállítani, és lefúrni sem. Ez lehet talán az utolsó simítás a tökéletes, otthonos és hangulatos teraszodon. 


A filagória szinte arra született, hogy még hangulatosabbá, kényelmesebbé és élvezhetőbbé tegye a teraszodon eltöltött időt.

Fantasztikus dolog az, ha sikerült végre berendezned az otthonodban álmaid teraszát, megvannak a megfelelő kerti ülőgarnitúrák, a szebbnél szebb virágok és az az asztal, ahol a barátaiddal vacsorázol, beszélgetsz, vagy egyedül a reggeli kávéd mellett újságot olvasol.

Ha már itt a jó idő, minden tevékenységedet, amit egyébként a házon belül végeznél, kint akarod tenni, nem akarsz egy percet sem elmulasztani a nyárból. Aztán egyszer csak borzasztóan zavaró tud lenni a tűző nap, és egy pillanat alatt úgy érzed, mintha a sivatag kellős közepén lennél.

A közel 4 méter széles Monza filagória praktikus, mert különleges napernyőként véd a forróságtól, esztétikus, mert feldobja a kerti bútorodat, egyedi, mert ovális alakját a talpazatában is megőrzi. A keretnek nem árt sem eső, sem semmilyen vihar, a textil viszont nem vízálló. A filagória oldalában lévő függönyöket teljesen be is húzhatod, ha meghittségre vagy magányra vágysz. Könnyű kezelni, és nem ördöngösség felállítani, és lefúrni sem. Ez lehet talán az utolsó simítás a tökéletes, otthonos és hangulatos teraszodon. 

Címkék: