Profilom 2017. december 18. Hétfő - Auguszta

Tényleg működnek a teraszmelegítők?


A címben feltett kérdés nem a hibás gyártási eshetőségeket firtatja, azt az általános kétkedést fogalmazza meg, ami a vevőkben is gyakran felmerül a teraszmelegítő vásárlás során. Tényleg meghosszabbítható a kint tartózkodás egyetlen melegítővel? Valódi meleget ad a szerkezet, ami tavaszt varázsol a csípős őszből? Lássuk a válaszokat!

A teraszmelegítők között, fűtési módjuk szerint, megkülönböztetünk természetes vagy propán gázzal működő és elektromos fűtőtestet. Fűtőanyaguktől függetlenül mindegyik típus hőt sugároz és nagyon fontos, hogy nem fúj magából. Azzal, hogy a levegőt nem mozgatja maga körül, sokkal melegebb hatás érhető el. A hő maga áramlik, hanem szépen lassan körbeölel és melegen tart mindenkit, aki a teraszmelegítő hőkörében tartózkodik.  

Hogy mekkora területet fed le egy teraszmelegítő, az típustól és minőségtől függően változik, de az első osztályú, Italkero melegítőkhöz hasonló termékek 3 méteres sugarú körben is képesek jelentős hőnövekedést elérni. Persze ehhez érdemes a melegítőket szélcsendes, legalább 1-2 oldalról védett, de nem zárt térbe helyezni, hogy a szél ne hűtse vissza a már felemelgített területet.

A teraszmelegítők hatásáról személyesen is meggyőződhetsz, hiszen ősszel rengeteg vendéglátóegység használ kihelyzett melegítőt a teraszaikon vagy látogass el a Spatrend bemutatótermekbe, hogy megismerhesd a minőségi melegítők képességeit.  

Ha lemaradtál Magyarország egyik legnagyobb masszázsmedence és kültéri szabadidős kiállításáról, a SpaTrend Expóról, látogass el a SpaTrend bemutatótermébe, és válogass a kiállított termékekből egyedi kedvezményekkel szeptember 4 és 30. között!

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook