Teraszemelegítő körkép a jobb választásért

A hó és a mínuszok elmúltával egyre többet merészkedünk majd ki a szabadba, de a kerti partik ideje még nem jött el. Vagy mégis? A teraszmelegítőkkel már a tavaszi hideg estéket is kellemesen meleggé és hangulatossá teheti a kertben vagy a teraszon, kívül a négy fal börtönén.


A hó és a mínuszok elmúltával egyre többet merészkedünk majd ki a szabadba, de a kerti partik ideje még nem jött el. Vagy mégis? A teraszmelegítőkkel már a tavaszi hideg estéket is kellemesen meleggé és hangulatossá teheti a kertben vagy a teraszon, kívül a négy fal börtönén.

A teraszmelegítő sokáig luxuscikknek számított, de egyre többen ismerik fel, hogy ez a hosszú távú befektetésként hamar megtérülő kiegészítő meghosszabítja a nyarat, amikor meghitt hangulatot teremtve ontja magából a meleget. A növekvő vásárlói igényt kiszolgálva ma már rengeteg teraszmelegítő között válogathat a komoly érdeklődő, de vajon a formán kívül is van közöttük különbség?

Asztali melegítő: Egy asztali lámpára vagy miniatűr szabadon álló melegítőre hasonlít leginkább az asztali melegítő, amely méretéből adódan egy szűk területet képes csak befűteni. Kinézetében és formavilágában az egyik legváltozatosabb típus, így ha csak kis hely fűtésére van szükség, biztos mindenki talál számára tetsző darabot.

Fali melegítő: Falra szerelhető változata a melegítőknek, amely nem foglal sok helyet, így kisebb teraszokra, kertekbe ideális. Fix melegítő, nem áthelyezhető a rögzítése után, ezért nem használható rugalmasan, de cserébe az oldalról érkező melege jól átjárja a nagyobb területeket is. És nem utolsó sorban, gyerekbarát.

Plafon melegítő: A fali melegítőkhöz hasonlóan falra szerelhető, de formájukból adódóan a plafonra valók. Ha nem szeretne a melegítőkbe ütközni, a fejek feletti melegítő jó választás. Nem kell attól tartani, hogy a bulizók vagy a gyerekek feldöntik, és a felülről jövő hő, hamar meleg érzetet ad. Nagy választékban kaphatóak.

Lámpa melegítő: Állólápmákhoz hasonlító infrás melegítő, amely nem ad túl nagy meleget, de kisebb sarkok fűtésére pont elég. A nappali típusú teraszokon ideális, mert kinézete a beltéri egységeket idézi.

Szabadon álló melegítő: Remek fűtési kvalitásokkal bíró melegítő csoport, amely rugalmasabban használható fix társaihoz képest. Palackról működnek, ezért igény szerint bárhova elhelyezhetőek, amíg a stabil alapot megadjuk számukra. Változatos formában és stílusban kaphatóak, ezért minden teraszon megtalálják a helyüket és léteznek belőlük hangulatos és dekorelemnek is beillő nyílt lánggal működő darabok. Az Italkero melegítőknél például biztonsági üveg mögé rejtett láványos lángoszlop adja a meleget és a meghitt hangulatot, aminek úgy vonza a tekintetet, mintha mi is lepkék lennénk.

A március 2. és 11. között megrendezett SpaTrend Expo jakuzzi kiállítás és vásáron élőben is megtekintheti a teraszmelegítőket, kérdéseit pedig felteheti szakértő kollégáinknak. Látogasson el a több mint 3000m2-es ürömi bemutatóterembe – további információk és regisztráció a weboldalon!

Címkék: