Profilom 2018. február 18. Vasárnap - Bernadett

Teraszmelegítő trend 2016-ban


A tavasz beköszöntével egyre jobban vágyunk a kültéri programok után, de az időjárás nem mindig elég kegyes hozzánk. Ilyen esetekben fordulhatsz a modern megjelenésű és hatékony teraszmelegítők felé, amelyek elhozzák a nyarat a hűvös esetékre is.

Elegáns

A nyúlánk, formás termetével bármilyen tömegből kitűnő melegítők még mindig divatban vannak. A melegítő alsó tömör, átlátszatlan részén rejlik a palack, míg a felső részen kap helyet a hőforrás, amely gyakran látványos tűzoszlopot jelent. Az Italkero Lightfire Dolce Vita a melegítő biztonságos mélyére száműzi a tűzet, miközben a látvány nem sérül.

Asztal

Az asztalba épített melegítők is új életre kelnek idén. A tábortűz hangulatot idéző megoldás szúnyogok, szalonna és tábori székek nélkül hozza el a meghittséget. Nagyobb mérete és körbeülhető volta miatt, elsősorban nagyobb társaságok számára ajánlott.

Antik

Nincs új a Nap alatt, gondolhatnánk, és igazunk lenne. Az antik hatású kályha forma tér vissza idén a legjobb teraszmelegítők közé. A Gardeco Four Elements Chimenea mexikói formanyelve rusztikusabb kertek és teraszok méltó kiegészítője lehet.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook