Profilom 2017. október 20. Péntek - Vendel

Vízelnyelő aszfalt! Ez kell a masszázsmedencédhez!


Minél nagyobb egy masszázsmedence, annál szilárdabb alapozásra van szüksége, hogy a saját és a benne lévő súlyát is elbírja a szerkezet. A medence környékén lévő burkolatnak már nem kell ilyen strapabírónak lennie, de a vízáteresztő képesség felértékelődik. Itt a megoldás!

A Topmix vízelnyelő aszfalt tervezésekor az elsődleges cél az árvizek és a súlyos esőzések veszélyeztette városias környezet megóvása volt. Az aszfalt szemmel látható gyorsasággal szívja magába a több ezer liter vizet, miközben szilárd alapot nyújt a közlekedő járműveknek. A téli hidegben sem károsodó aszfalt tökéletes megoldás lehetne a masszázsmedencék alá és köré, mert az év minden napján képes száraz környezetet nyújtani a legpancsolósabb fürdőzőnek is.

A látványos, azonnali eredményt ígérő aszfalt nem az egyetlen, ami képes eltüntetni a kiloccsant vizet, létezik ezen kívül olyan környezetbarát burkolat is, amelyik természetes alapanyagokból készül és legendásan jó a vízáteresztő tulajdonsága. A melegben kevésbé forrósodnak, mint a hagyományos aszfalt és dekoratív megjelenésük több színváltozatban is elérhető.

Ha neked is eszedbe jutott már, hogy jakuzzit válassz magadnak, akkor a masszázsmedence vásárlási útmutató biztosan a segítségedre lesz. 

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook