Készüljön a nyári grillszezonra, ezekkel a kiegészítőkkel

A nyári estéken ugyan nagyon hangulatos egy kerti grillezés, de a késői órákon is meleg időben nem a legkellemesebb a forró grill mellett ácsorogni. Mutatjuk azokat a grillkiegészítőket, amelyek megkönnyíthetik a nyári sütögetést és leveszik a válláról a munka egy részét.


Grill kémény

A faszén begyújtásának minden évszakban megvan a maga nehézsége, de a nyári melegben a felizzítás hosszát érdemes minimumra csökkenteni. Ebben segít a grill faszén gyújtó kémény, amely kialakításának és remek szellőzésének köszönhetően percek alatt sütésre kész ízzó faszenet generál még a legnagyobb szélben is.

Húshőmérő

Nem mindig könnyű egyértelműen megállapítani, hogy a hús valóban elkészült-e már vagy csak úgy látszik. A melegben még hamarabb elveszti az ember a türelmét és éleslátását, ezért ezt a munkát inkább bízza egy pártatlan és befolyásolhatatlan szakértőre. A digitális húshőmérő nem téved, nem hibázik és még a legnagyobb hőhullámok sem akadályozzák a munkában.

Dupla nyársak

Az egyik legyorsabban elkészülő húsétel a grillen a nyársonsült. Az apró falatokra vágott húst könnyen átjárja a meleg, pláne, ha a fém nyársak még belülről is sütik a húst. A dupla pálcás nyárson nem forog az ennivaló, ezért az alapanyagok állandó rendezgetésével sem telik az idő. Minden egyenletesen és gyorsan elkészül.

Pizzakő szett

Igazi nyári sláger a pizza, ami könnyen variálható feltéteivel mindenki szívéhez utat talál. A pizzakővel könnyen átadható a tésztának a grill hője, ami egyenletesebb sülést tesz lehetővé. A pizza feltételét és levételét egy szétszedhető, mosogatógépben mosható lapát is segíti, amitől nemcsak hatékony, de szórakoztató is lesz a pizzakészítés.